Fysioterapia

Meille töihin

Avoimet työpaikat

NorTher Oy on moderni, joustavasti toimiva terapiapalveluita tuottava yritys. Laajentaessamme toimintaamme etsimme yritykseemme ammattitaitoisia ja toimeen tarttuvia työntekijöitä. Tarjoamme moniammatillisen, avoimen, keskustelevan työilmapiirin sekä hyvät työolosuhteet.

Tutustu alla oleviin työpaikkailmoituksiin. Mikäli näet arvojemme kohtaavan ja katsot tarjoamamme mahdollisuuden palvelevan sinun ammatillisia toiveitasi, laita rohkeasti sähköpostia tulemaan!

Puheterapeutti

Etsimme vakituiseen  työsuhteeseen laillistettua puheterapeuttia, jolla on rohkeutta tarttua uusiin haasteisiin ja kykyä itsenäiseen asiakastyöhön. Etsimme puheterapeuttia niin lasten kuin aikuistenkin parissa tehtävään työhön. Työ toteutetaan joko yrityksen toimitiloissa Rovaniemen keskustassa tai koti- ja koulukäynteinä asiakkaan luonnollisessa toimintaympäristössä Rovaniemellä ja sen lähikunnissa. Tarjoamme avoimen, moniammatillisen ja myönteisen työilmapiirin sekä hyvän palkan ja hyvät työsuhde-edut. Yrityksen auto on tarvittaessa käytössä asiakasmatkoja varten. Oman auton käyttö on myös mahdollista.

Työn alkamisajankohta sopimuksen mukaan.

Lasten kanssa työskentelevän puheterapeutin on esitettävä rikostaustan selvittämiseksi asetetun lain (5004/2002) mukainen rekisteriote ennen työsuhteen alkamista.

Toimita vapaamuotoinen työhakemus:

NorTher Oy PL 8 96101 Rovaniemi  tai

sähköpostilla:  toimisto@norther.fi

Psykoterapeutti

Etsimme  työsuhteeseen laillistettua psykoterapeuttia (yksilö psykoterapeutti), jolla on rohkeutta tarttua uusiin haasteisiin ja kykyä itsenäiseen asiakastyöhön. Etsimme psykoterapeuttia niin lasten kuin aikuistenkin parissa tehtävään työhön. Työ toteutetaan  yrityksen toimitiloissa Rovaniemen keskustassa  Tarjoamme avoimen, moniammatillisen ja myönteisen työilmapiirin sekä hyvän palkan ja hyvät työsuhde-edut.

Työn alkamisajankohta sopimuksen mukaan.

Lasten kanssa työskentelevän psykoterapeutin on esitettävä rikostaustan selvittämiseksi asetetun lain (5004/2002) mukainen rekisteriote ennen työsuhteen alkamista.

Toimita vapaamuotoinen työhakemus:

NorTher Oy PL 8 96101 Rovaniemi  tai

sähköpostilla:  toimisto@norther.fi

Lisätietoja antavat:

Minna Wasenius (psykologi) puh. 0500995484

Sami Wasenius ( hallinto) puh. 0505555077

Sähköposti: toimisto@norther.fi