Mika Toivonen (Arctic Coaching)

Psykiatrinen sairaanhoitaja, kuntoutusohjaaja, ratkaisukeskeinen neuropsykiatrinen valmentaja, ADHD-coach, liikunnanohjaaja, NUOTTI-valmentaja

puh. 040 867 7403
mika.toivonen@norther.fi

Asiakasasioissa yhteydenotot toimistoon puh. 050 555 4763

Mika on pitkän linjan NEPSY-asiantuntija, joka työskentelee joustavasti ja sujuvasti kuntoutujan, perheen, muun lähiverkoston sekä yhteistyötahojen kanssa kuntoutujan toimintakyvyn vahvistamisen ja arjen sujuvoittamisen tavoittein. Kuntoutuksen onnistumiseksi Mika jalkautuu usein kuntoutujan kotiin, päiväkodille tai kouluun ja on mukana kuntoutujan arjessa toimivia ratkaisukeinoja etsien. 

Mika on toiminut yli viidentoista vuoden ajan kuntoutusohjaajan ja tiimivastaavan tehtävissä Kelan neuropsykiatrisen kuntoutuksen kehityshankkeissa (ODL) kehittäen mm. erityislasten perhekuntoutusta ja vuorovaikutustaitojen ryhmäkuntoutusta. Mikalla on vahva osaaminen erityislasten kohtaamiseen ja ohjaamiseen, neuropsykiatristen lasten ja nuorten kuntoutuksen suunnitteluun ja toteuttamiseen yhteistyössä vanhempien ja päiväkodin / koulun kanssa. Mika on toteuttanut kuntoutusohjausta myös neuropsykiatrisille nuorille aikuisille ja työikäisille ja toiminut konsultaatioapuna neuropsykiatristen kuntoutuspolkujen suunnittelussa ja toteuttamisessa. 

Mika harrastaa monipuolisesti urheilua, mm. kuntosalilla treenaamista, lenkkeilyä, tennistä ja alppihiihtoa. Mika tuo neuropsykiatriseen yksilö- ja ryhmäkuntoutukseen mielellään myös liikunnallisuuteen ja fyysiseen hyvinvointiin liittyviä elementtejä.