Fysioterapia

fysioterapia

Norther oy tarjoaa fysioterapiapalvelua kaikenikäisille kuntoutujille. Meiltä saa apua tuki- ja liikuntaelinongelmiin, neurologista
kuntoutusta, urheilufysioterapiaa, hierontaa ja eläinavusteista fysioterapiaa.

Fysioterapiassa tavoitteet ovat yksilöllisiä. Terapiassa pyritään yhdessä saamaan asiakkaalle paras mahdollinen toiminta- ja liikuntakyky.

Luonnossa liikkuminen ja eläinten elinympäristössä toimiminen tarjoavat monipuolisia mahdollisuuksia fysioterapeuttiselle kuntoutukselle. Eläinten läheisyys tyynnyttää levotonta, aktivoi arkaa tai alavireistä. Eläinten läheisyys vähentää stressiä ja
lisää motivaatiota kuntouttavaan harjoitteluun. Luonnossa kulkeminen rauhoittaa ja vahvistaa kuntoutuksen mielekkyyttä.

Luonto- ja eläinavusteinen fysioterapia soveltuu kaiken ikäisille, esimerkiksi työikäisille neurologisille asiakkaille, psyykkisesti oireileville lapsille ja nuorille (esimerkiksi syömishäiriöisten nuorten kehonkuvaan liittyvä kuntoutus), ikäihmisille ja muistisairaille. Tarjoamme myös ryhmämuotoista kuntoutusta: luonto- ja eläinavusteisia motoriikkaryhmiä fysioterapeutin tai fysioja toimintaterapeutin ohjaamina.

Fysioterapeuttisten kuntoutustavoitteiden rinnalla luonto- ja eläinavusteisuuden kautta pyritään vahvistamaan myös kuntoutujan psyykkistä hyvinvointia ja esimerkiksi työikäisen kuntoutujan liikunnallista aktiivisuutta.

Tarjoamme myös monipuolisia työhyvinvointia tukevia kursseja ja palveluita sekä yrityksille että työntekijöille. Paikallisella ammattitaidolla räätälöidyille kursseille on mahdollisuus osallistua sekä työporukalla, että ilmoittautumalla itsenäisesti. Tässä tapauksessa kurssi järjestetään heti, kun porukka on kasassa.

Kursseja

Hinnasto

Yksilöllinen fysioterapia

Esimerkiksi 2h ryhmätunti (min. 6 hlö) 35€/hlö. Maksu paikan päällä käteisellä tai laskulla (laskutuslisä 3€)

Kelakorvaukset fysioterapiasta

Maksat meille vain oman osuutesi, me haemme kelan korvauksen puolestasi.

Kelan ajankohtaiset euromääräiset korvaukset näet alla olevasta linkistä:

Terapeutit