Käyntiosoite:

Hallituskatu 20 B  (2. krs )

96100 Rovaniemi

Sijaintimme

 

Postiosoite:

NorTher Oy

PL 8

96101 ROVANIEMI

 

Palvelut

NorTher Oy:n tuottamalla terveyspalvelulla autamme täydentämään Lapin julkisen sektorin psykologi-, psykoterapia-, puheterapia- ja toimintaterapiapalvelua yhteistyösuhteessa kunnan tai muun julkishallinnon organisaation kanssa. Tarjoamme Psykologin, psykoterapeutin, puheterapeutin ja toimintaterapeutin tutkimus-, terapia- ja koulutuspalvelua ammattimaisesti ja joustavasti sopimuksen mukaan.  Toimimme vastuullisena yhteistyökumppanina ja pyrimme räätälöimään palveluratkaisumme asiakkaan tarpeiden mukaisiksi.

NorTher Oy:n terveyspalvelun toimitiloissa pidetään psykoterapia , perhe- ja pariterapia, puheterapia, toimintaterapia, Laku-perhekuntoutus, Nuotti-valmennus ja fysioterapia vastaanottoa.

Toimitilat sijaitsevat Hallituskadulla Rovaniemen ydinkeskustassa. Tiloihin on esteetön kulku myös liikuntarajoitteisille asiakkaille.

Puheterapeuttimme, toimintaterapeuttimme, Nuotti-valmentajamme ja Laku-työryhmämme tekevät myös koti- ja koulukäyntejä tai työskentelevät asiakaskunnan tiloissa osana hoidollista työryhmää.

NorTher Oy toimii mm. seuraavissa kunnissa: Kemijärvellä, Kittilässä, Kuusamossa, Muoniossa, Posiolla, Ranualla, Rovaniemellä, Sallassa ja Sodankylässä.

 

Fysioterapia