Käyntiosoite:

Norvan-Länsitie 343

96900 Saarenkylä

 

Postiosoite:

NorTher Oy

PL 8

96101 ROVANIEMI

 

Hevoset

Islanninhevosruuna Askur (Askur fra Kuuma)

om. NorTher Oy

Synt. 2003

Askur on hevosporukan tyyni luottosälli, järkevä, rauhallinen ja peloton pikkuruuna. Askurilla on vahva rakenne, pyöreä selkä ja tasaiset liikkeet. Askur on seurallinen ja sympaattinen  hevonen, jolta löytyy tarpeen tullen päättäväisyyttä ja leikkimieltäkin.  Askur on  pikkuvarsojen viisas ja lempeä setäkaveri. 

 Norjalainen kylmäverinen ruuna Viktor (Hvitjo)

Om. NorTher Oy

Synt. 2005

Itse lempeys, joka tulee toimeen kaikkien kanssa. Viktorilla ei ole kiire mihinkään, se kulkee Hitaasti ja Arvokkaasti ja katselee Maisemia. Viktor  ei kovin paljon tykkää ahtaista paikoista. Muuten sille käy kaikki.    

Shetlanninponitamma Elli (Jelex)

Synt. 2009

Elli on tyyni ja ystävällinen, mutta päättäväinen pikkutamma. Huoleton kipittäjä, taitava ja turvallinen kärryponi. Jekuntekotaitoinen. Osaa nähdä joka tilanteen poninmentävät reijät. 

Shetlanninponiori Aatos (Korven Aatos)

Om. NorTher Oy 

Synt. 2018 

Elli-ponin valloittava varsa. Aatoksella on aina jekku mielessä ja pile silmäkulmassa, se on rotunsa edustajien tapaan älykäs ja oppivainen, myös silloin, kun ei tarvitsisi olla. Sosiaalinen, rohkea ja eloisa terapiaponin alku. 

 Norjalainen kylmäverinen ruuna Sven (Svene Fröy)

Om. NorTher Oy

Synt. 2002

Sven on lauman Hessu Hopo. Ulkonäöltään rock, mutta omaa erittäin lempeän ja herkän luonteen. Nauttii hoivasta ja huomiosta. Näkee joskus "pikku-ukkoja" polun varrella, leivänpalasesta laittaa itsensä vaikka millaiseen solmuun!

Suomenhevostamma Taika (Juhannus-Senssi)

Om. NorTher Oy

Synt. 2000

Taika on järkevä, sisukas ja ystävällinen hevonen, joka reagoi asioihin nopeasti ja vaistoaa herkästi ihmisen tarpeet ja tunteet. Taika on maailman työteliäin typsy. Se lähtee innokkaasti työhön keleistä piittaamatta ja yrittää aina parhaansa. Vasta-alkajien kanssa Taika on loputtoman kärsivällinen, tyyni ja turvallinen kuljetin. 

Suomenhevosruuna Voima (Korven Voima)

Om. NorTher Oy

Synt. 2012

Taikan valloittava varsa. Lupsakka ja lapsirakas nuori hevonen, jonka askellajit ovat mukavat istua. Voima on hevoslauman leikittäjä, joka pitää vanhemmat laumatoverinsa liikkeessä.        

 

Tilastotamma Ella (Argenta)

Om. Sirpa Lehtinen-Bohm / Terapollet Tmi

Synt. 2005

Ella on lempeä ja yhteistyöhaluinen kaunokainen. Positiivisuuden perikuva. 

 

Norjanvuonohevostamma Liina (Freja)

Om. Sirpa Lehtinen-Bohm / Terapollet tmi

Synt. 1992

Ikinuori mummohevonen Liina on ihmiselle lempeä ja sopuisa, hevoslaumassa pippurisen temperamentin omaava tamma. Liina osaa kentällä paljon. Se on työssään uuttera ja suhtautuu ympäristöönsä stoalaisen tyynesti.   

 

Suomenhevosruuna Teuvo (Jonnin Kloppi) 

Om. Sirpa Lehtinen-Bohm / Terapollet tmi 

Synt. 2006 

Teuvo on oikea unelmahumma, reipas ja työteliäs, mutta rauhallinen jössikkä. Hevoslaumassa se on sosiaalinen ja tulee toimeen kaikkien kanssa.